GRAND KANGOO

Grand Kangoo - Renault
telpa pat 7
braucējiem*
līdz 3750 l
bagāžas tilpums**
līdz 265 km
nobraukuma rezerve***
līdz 14
progresīvām braukšanas palīgsistēmām
* pieejams arī 5 sēdvietu versijā
** atkarībā no versijas
*** E-Tech 100% electric versijai, atkarībā no akumulatora uzlādes līmeņa un braukšanas stila/WLTP kombinētais cikls/2023.

īpašs komforts

7 sēdvietas
Pateicoties 7 individuāliem sēdekļiem, plašai vietai ceļgaliem otrajā un trešajā rindā un amfiteātra veida izkārtojumam, ērti jutīsies ikviens Grand Kangoo pasažieris.
5 sēdvietas
Piecu sēdvietu konfigurācijā jūs varat izmantot iespaidīgu 840 litru bagāžas telpu. Pateicoties modulārajam iekārtojumam, Grand Kangoo salonu var pielāgot dažādām vajadzībām – lielākam pasažieru skaitam vai lielgabarīta priekšmetu pārvadāšanai.
universāls salons
Visi 2. un 3. rindas sēdekļi Renault Grand Kangoo 7 un 5 sēdvietu versijā ir individuāli bīdāmi, nolokāmi un izņemami.
bagāžas telpas tilpums līdz 3750 litriem
Izmantojot plašās salona pielāgošanas iespējas, jūs varat palielināt bagāžas ietilpību līdz 3750 litriem un pārvadāt līdz pat 3,11 metrus garus priekšmetus.

komforts un kārtība salonā

Glabāšanas nodalījumi, to skaitā kabatas priekšējo sēdekļu atzveltnēs, nodalījumi grīdā un zem 2. rindas sēdekļiem ir izvietoti visā salonā.

izvēlieties savu dzinēju

E-Tech 100% electric
electric powertrain - Grand Kangoo - Renault
E-Tech 100% electric dzinējs
Jaunajam 100% elektriskajam Grand Kangoo E-Tech ir 45 kWh litija jonu akumulators, 22 kW maiņstrāvas borta lādētājs, kas ir saderīgs ar 80 kW līdzstrāvas ātro uzlādi, un 90 kW elektromotors. Šī efektīvā elektriskā piedziņa nodrošina nobraukuma rezervi līdz 265 km.
benzīna dzinējs
TCe 130 FAP
Šis 1,3 litru benzīna turbodzinējs ar tiešo degvielas iesmidzināšanu ir pieejams ar 6 pakāpju manuālo vai 7 pakāpju automātisko pārnesumkārbu. 240 Nm griezes moments nodrošina dinamiku un elastību, un ekonomisks degvielas patēriņš saglabājas, pārvadājot pat 7 pasažierus.
dīzeļdzinējs
blue dCi 95
1,5 litru AdBlue® dīzeļdzinējs ar turbokompresoru apvieno vienkāršību un braukšanas prieku, ko garantē vēl lielāks 260 Nm griezes moments.

human first program

14 progresīvas braukšanas palīgsistēmas

adas - Grand Kangoo - Renault
active driver assist
Sistēma darbojas ātruma diapazonā no 0 līdz 170 km/h, kontrolē iestatīto ātrumu un uztur drošu attālumu līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim, vienlaikus noturot automobili savas joslas centrā. Ja satiksme palēninās, automobilis samazina ātrumu vai apstājas un automātiski atsāk braukt, nodrošinot vēl lielāku komfortu un pārliecību.

tehnoloģijas un savienojamība

multivides sistēma easy link
Pārlūkojiet savus iecienītos mūzikas atskaņošanas sarakstus, lietotnes un pakalpojumus 8 collu skārienekrānā ar viedtālruņa bezvadu spoguļfunkciju (saderīgs ar Android Auto™ un Apple CarPlay™). Izmantojiet E-Tech 100% electric tehnoloģijas un iebūvēto navigāciju, lai bez pūlēm atrastu uzlādes punktus un izveidotu optimālus maršrutus.

Grand Kangoo - Renault
uzzināt vairāk par E-Tech tehnoloģiju
Kangoo E-Tech
atklājiet Kangoo E-Tech 100% electric