Jaunais Renault Captur - kompakts SUV E-Tech Full Hybrid

Jaunais Captur ir B segmenta "voiture à vivre" (automašīna dzīvošanai). Tas ir daudzpusīgs un talantīgs, gan kompakts no ārpuses (4,23 m), gan ietilpīgs iekšpusē, modulārs, lai pielāgotos klientu vajadzībām gan pilsētā, gan laukos.

Jaunajā Captur ir izmantota jauna dizaina valoda, kuras izveides iniciators ir Renault dizaina nodaļas vadītājs Žils Vidals. Jaunā valoda, kas spēlējas ar gaismu un matēriju, ar spēcīgām līnijām un precīzām detaļām, rada stilīgāku un dinamiskāku efektu.
Jaunais Captur saglabā savu daudzpusību, iespēju izvēlēties divu toņu virsbūves kombinācijas, plašu salona telpu un virkni viedo tehnoloģiju aprīkojuma. Papildus šīm iezīmēm, kas ir daļa no automobiļa DNS, jaunās paaudzes Captur ir daudz jaunu funkciju.

4 dzinēji

28

līdz 1000 km

līdz 616 L

10,4 collas

16 cm

E-Tech pilnais hibrīds, vieglais hibrīds, benzīns, LPG

uzlabotas vadītāja palīdzības sistēmas autonomija bagāžnieka tilpums ar uzlaboto aizmugures sēdekli jauns centrālais ekrāns bīdāms aizmugures sēdeklis

Izteiksmīgāks stils gan iekšpusē, gan ārpusē, jaunā Esprit Alpine apdare izstaro unikālu eleganci un sportisku garu. Salons ir uzlabots ar jaunu polsterējumu un jauniem paneļa displejiem. Atkarībā no versijas pieejamā OpenR Link multimediju sistēma ar integrētu Google piedāvā labākās borta tehnoloģijas ar Android Automotive 12 - pirmo reizi pasaulē B segmentā.

TEHNOLOĢIJAS, PLAŠS SALONS UN INDIVIDUALIZĒŠANA

Content block

OpenR link sistēma ar integrētiem Google pakalpojumiem un vairāk…

multivide

Content block

esprit Alpine versija

sportisks raksturs

Content block

divu toņu eksterjera dizains

plaša krāsu izvēle

Content block

16 cm diapazonā bīdāms aizmugurējais sēdeklis

interjera pielāgošanas iespējas

Content block

līdz 616 litriem

bagāžas nodalījuma tilpums

Content block

skaņas signāla un gaismu aktivizēšana My Renault lietotnē, lai noteiktu automašīnas atrašanās vietu

My Renault lietotne

DZINĒJI

Content block

Benzīns

1.0 TCE 90 ZS turbo - 160 Nm griezes moments, 3 cilindru dzinējs ar 6 pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Degvielas patēriņš: 5,8-5,9 l/100 km.

Content block

Benzīns/LPG

1,0 TCE 100 ZS turbo - 160 Nm griezes moments (170 Nm ar LPG), 3 cilindru dzinējs ar 6 pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Degvielas patēriņš: 6,0-6,1 l/100 km ar bezsvina benzīnu un 7,7-7,9 l/100 km ar LPG.

Content block

Vieglais hibrīds

1,3 TCE 160 ZS turbo vieglais hibrīds 48 V - 270 Nm griezes moments, 4 cilindru dzinējs ar EDC automātisko pārnesumkārbu. Degvielas patēriņš: 5,8-5,9 l/100 km.

1.3 TCE 155 ZS turbo vieglais hibrīds (nav pieejams visās valstīs) 48 V - 270 Nm griezes moments, 4 cilindru dzinējs ar EDC automātisko pārnesumkārbu.

Content block

Pilnīgs E-tech hibrīds

1,6 litru 145 ZS - 205 Nm griezes moments, 4 cilindru dzinējs ar inteliģento automātisko tiešās pārslēgšanas pārnesumkārbu. Degvielas patēriņš: 4,7-4,9 l/100 km.

VADĪTĀJA PALĪDZĪBAS UN DROŠĪBAS SISTĒMAS

360° kamera

Četras kameras katrā transportlīdzekļa pusē nodrošina 360° skatu uz apkārtni, padarot manevrēšanu vieglu.

aktīva vadītāja palīdzība

Sistēma nosaka priekšā braucošos transportlīdzekļus un saglabā drošu distanci. Automašīna automātiski pielāgo ātrumu, griežoties vai tuvojoties apļveida krustojumam. Automātiskā joslu centrēšana arī padara braucienus drošākus. Kad satiksme palēninās, automašīna apstājas un automātiski ieslēdzas ar Stop&Go funkciju.

sadursmes noteikšana ar avārijas režīma korekciju

Ar priekšpusē uzstādīto kameru un sensoru sistēma brīdina par nenovēršamu sadursmes risku ar apmali vai pretimbraucošu transportlīdzekli, mainot joslu. Stūre automātiski koriģē automašīnas virzienu.

SKATIES VIDEO - JAUNAIS CAPTUR