SCENIC E-TECH ELECTRIC - "Eiropas Gada Auto 2024" uzvarētājs!

RENAULT SCENIC E-TECH ELECTRIC - konkursa "Eiropas Gada Auto 2024" uzvarētājs!

Scénic E-Tech Electric ir atzīts par “2024. gada auto”. Rezultāts tika paziņots ceremonijas laikā Ženēvas starptautiskajā autoizstādē (Šveice) pirmdien, 2024.gada 26. februārī. Balvas ieguvēju izvēlējās balsojumā 58 autožurnālisti no 22 valstīm.  Scenic pirmajā pozīcijā ar 329 punktiem. Jaunais Scenic kļuvis par septīto zīmola transportlīdzekli, kas saņēmis prestižo titulu “Gada auto”, aizstājot Renault 16 (1966.), Renault 9 (1982.), Clio (1991.), Scénic (1997.), Mégane (2003.) un  Clio (2006.).

Scenic ir stāsts, kas rakstīts nu jau 27 gadus. Šis 1996. gadā dzimušais modelis radīja revolūciju tirgū, pozicionējot sevi kā pirmo kompakto MPV Eiropas autobūves vēsturē. Pirmās paaudzes Scenic saņēma prestižo Gada auto titulu 1997. gadā.

Šodien ar 100% elektrisko dzinēju Scenic no jauna izgudro C segmenta ģimenes transportlīdzekli un aicina jūs ceļot, saglabājot savu DNS kā novatorisku un ģimenes transportlīdzekli. Scenic vienmēr ir bijis paredzēts kā pirmais transportlīdzeklis mājās, lai izbrauktu nedēļas nogalēs vai brīvdienās. Ar šo piekto paaudzi Scenic izgudro sevi no jauna, vienlaikus saglabājot inovācijas gēnus, pozicionējot sevi kā 100% elektrisku ģimenes transportlīdzekli, kas atbilst visiem ģimenes lietojumiem. Gan kompakts (4,47 m) pilsētai, gan apdzīvojams garākiem braucieniem, piedāvā 625 kilometrus (WLTP) diapazonu.

Renault, jau vairāk nekā desmit gadus, cenšas demokratizēt un padarīt elektrisko mobilitāti pieejamu. Scenic E-Tech Electric lieliski iekļaujas zīmola stratēģiskajā plānā, apvienojot elektrisko mūsdienīgumu, intuitīvās noderīgās tehnoloģijas un ilgtspējīgāku dizainu. Balstoties uz ZOE panākumiem, Renault paplašina savu piedāvājumu C segmentā ar Megane E-Tech Electric un Scenic, galvenajiem modeļiem, lai paātrinātu elektrisko modeļu ieviešanu un turpinātu padarīt Renault par līderi jaunajā ilgtspējīgas mobilitātes laikmetā.

vairāk

SKATIES VIDEO