Renault 5 E-Tech electric: popkultūras ikona

“Mīļākais” dizains, apburoša un vienkārša elektriskās un digitālās tehnoloģijas pieredze, vietēja, atbildīga un apļveida ražošana…

Fenomenāls auto – avangardisks, daudzpusīgs un ekonomisks – Renault 5 savā laikā spēja atbalstīt miljoniem ģimeņu, pārvarot sava laika izaicinājumus: naftas krīzi, lietošanas veidu izmaiņas vai pat otrās automašīnas ienākšanu foajē. . Uzticoties šim savvaļas modernitātes mantojumam, Renault 5 E-Tech electric drosmīgi reaģē uz sava laika sabiedrības un vides izaicinājumiem – prātīgumu, ilgtspējību, samazinātu oglekļa emisiju.

Uzzini vairāk

Unikāls un emocionāls dizains

Content block

Populāras krāsas, draiska izskata priekšējie lukturi.

Content block

Lieli 18" riteņi visos četros stūros ar minimālu pārkari

Content block

Krāsaina jumta apdare.

Content block

Vertikāli aizmugurējie lukturi.

Interjers

Vadītāja un pasažieru sagaidīšana īpaši uzmanīga.

Content block

Skaņas komforts ir optimizēts ar patentēto viedo kokonu skaņas izolācijas sistēmu un akustisko vējstiklu, kas ņemts no augstākā segmenta. Kas attiecas uz termisko komfortu, tad to nodrošina ekonomisks siltumsūknis, kas maksimāli ietaupa akumulatora enerģiju.

Content block

Renault 5 E-Tech electric ir aprīkots ar jaunākās paaudzes OpenR Link sistēmu ar integrētu Google, ko papildina vairāk nekā 50 aplikācijas un praktiski pakalpojumi, piemēram, elektriskās uzlādes integrēšana plānotajā maršrutā.

VADĪTĀJA PALĪDZĪBAS UN DROŠĪBAS SISTĒMAS

active driver assist

Regulē ātrumu atkarībā no ceļa un satiksmes apstākļiem. Lēnā satiksmē automobilis automātiski apstājas un atsāk kustību.

aktīva avārijas bremzēšana

Brīdina un iejaucas, lai izvairītos no gājējiem, divriteņu un citiem transportlīdzekļiem. Sistēma palīdz labāk kontrolēt apkārtni.

parkošanās palīgs

Izmanto skaņas un vizuālos signālus, lai brīdinātu par šķēršļiem priekšā, aizmugurē vai sānos.

active driver assist

Regulē ātrumu atkarībā no ceļa un satiksmes apstākļiem. Lēnā satiksmē automobilis automātiski apstājas un atsāk kustību.

drošas izkāpšanas brīdinājums

Kad apstājaties un jūs vai pasažieris atver durvis, tas bīdina par briesmām, ja pēkšņi parādās cits transportlīdzeklis.

vadītāja modrības brīdinājums

Pastāvīgi uzrauga un novērtē vadītāja rīcību. Ja braucējs kļūst neuzmanīgs, sistēma iesaka paņemt pārtraukumu.

…un vēl Renault 5 divdesmit uzlabotas braukšanas palīgsistēmas, kā arī Renault izstrādātas ierīces, kas palīdz braukt efektīvāk.

SKATIES KRĀSU VIDEO

SKATĪTIES KRĀSU GALERIJU